Σπάνιο βίντεο: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μιλά από το κρεβάτι του μαιευτηρίου για τη γέννηση του γιου της

Στις 4 Ιουνίου του 1969 η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ο Γιάννης, γεννήθηκε με διαφορά 40 ημερών από τον γιο της Τζένης Καρέζη. Μια σύμπτωση που και η ίδια βρίσκει καταπληκτική όπως αναφέρει στη συνέντευξη που έδωσε στον Φρέντυ Γερμανό, για την εκπομπή “Αλάτι και πιπέρι”, από το κρεβάτι του μαιευτηρίου. Θυμηθήκαμε αυτό το σπάνιο βίντεο με αφορμή την σημερινή Γιορτή της Μητέρας.

“Δεν βρίσκω λόγια να σου πω πώς αισθάνομαι τώρα που έγινα μητέρα. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Νομίζω πως έκανα ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα. Αισθάνομαι σπουδαία. Βέβαια το να αποκτήσεις ένα παιδί είναι απλό και φυσικό αλλά ακριβώς στην απλότητα του πράγματος βρίσκεται και το μεγαλείο του” εξομολογείται η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον φίλο της και δημοσιογράφο.

Διαβάστε επίσης:
Παραμένει αίθριος ο καιρός – Σκόνη στην ατμόσφαιρα από Δευτέρα

Η μητρότητα για εκείνη βέβαια δεν ήρθε εύκολα αλλά ο ερχομός του γιου της την έκανε να πιστεύει σε ένα καλύτερο μέλλον. ”Άφησέ με να πω πόσο ευτυχισμένη είμαι. Ίσως είναι πολύ λίγο αυτό που λέω αλλά είναι πολύ ωραίο. Το μεσημέρι που κράτησα το παιδί μου στα χέρια μου και το θήλασα αισθάνθηκα ότι δεν έχω αισθανθεί ποτέ ως τώρα” περιγράφει. “Καμία επιτυχία, καμία δόξα, κανένα χειροκρότημα δεν μπορεί να δώσει σε μία γυναίκα αυτό που της δίνει η μητρότητα.”

Πηγή: marieclaire.gr