Υπ.Γεωργίας: Παράταση υποβολής αιτήσεων σε σχέδια του Τμήματος Γεωργίας

Την επέκταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων από 1/6/2020 μέχρι τις 12/6/2020 για συμμετοχή σε δύο σχέδια ανακοίνωσε το Τμήμα Γεωργίας, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση πρόκειται για τα σχέδια παραχώρησης ενίσχυσης στους δικαιούχους «χρωματισμένου» γεωργικού πετρελαίου για το πετρέλαιο κίνησης που χρησιμοποιείται στα οχήματα για γεωργικούς σκοπούς – Γεωργοκτηνοτρόφοι, Δασοκόμοι. Επίσης, στα σχέδια παροχής ενίσχυσης στους Μελισσοκόμους για το πετρέλαιο κίνησης.

Το Τμήμα Γεωργίας υπενθυμίζει ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω τους Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «Αριάδνη». Μετά την υποβολή του αιτήματος, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για την προκαταρκτική έγκριση ή την απόρριψη τους αίτησής τους.

Διαβάστε επίσης:
Ο καιρός το σαββατοκύριακο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τη σχετική πληροφόρηση για τα σχέδια, από την ιστοσελίδα του Τμήματος Γεωργίας (θεματική ενότητα: Σχέδια πετρελαίου κίνησης) http://bit.ly/2VnGvWA, τα Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία και το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Αγρότη (ΚΕΑ), καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ