Υπό κράτηση 27χρονος για υπόθεση κατοχής πρώτων υλών για εκρηκτικές ύλες

Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κατοχής πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή εκρηκτικών υλών και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 15:30 χτες το απόγευμα η Αστυνομία Πάφου εξασφάλισε πληροφορία ότι δύο νεαρά πρόσωπα περιφέρονταν ύποπτα με αυτοκίνητο σε περιοχή της Έμπας της Επαρχίας Πάφου. Αφού στάθμευσαν το όχημα έξω από ανεγειρόμενη οικοδομή τοποθέτησαν κάποιο αντικείμενο στην οικοδομή και αναχώρησαν.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μαζί με πυροτεχνουργό της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή όπου εντόπισαν στην οικοδομή έναν εργοστασιακό πυροσβεστήρα και μέσα σε σακούλα κάποιες πρώτες ύλες όπως μεταξύ άλλων κάρβουνο.

Διαβάστε επίσης:
Ντονμέζ: Σε λίγους μήνες ξεκινούν έρευνες στις περιοχές ”συμφωνίας” με Λιβύη

Σύμφωνα με τον πυροτεχνουργό της Αστυνομίας οι πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται για την κατασκευή εκρηκτικών υλών. Ακολούθως τα αντικείμενα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια για εξετάσεις ενώ εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη του οχήματος ηλικίας 27 χρόνων. Ο 27χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα σήμερα στην Πάφο από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.

Στην συνέχεια αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Εικόνα Αρχείου