Αλλάζει το λογότυπο της ”Αφρίκα” – Το παράπονο φοιτητή που «έφερε τα πάνω – κάτω»

«Φεύγει» η μαϊμού από το λογότυπο της τ/κ εφημερίδας Αφρίκα, ανακοίνωσε ο διευθυντής της, Σενέρ Λεβέντ, έπειτα από παράπονο Αφρικανού φοιτητή που είχε αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια μακρά ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Λεβέντ γράφει ότι θεωρεί οργανωμένη την επίθεση που δέχεται η εφημερίδα του για το λογότυπο, λέγοντας ότι στα 23 χρόνια που η Αφρίκα εκδίδεται, δίδει έναν μεγάλο αγώνα ενάντια στο φασισμό, τον ρατσισμό, τον εθνικισμό, την διχοτόμηση της Κύπρου και την κατοχή.

Ο Σενέρ Λεβέντ ευχαριστεί όσους στήριξαν την εφημερίδα σε αυτή την επίθεση που δέχθηκε, σημειώνει πως εδώ και 18 χρόνια που γράφει στην ε/κ εφημερίδα «Πολίτης» τους έχει εξηγήσει τι συμβαίνει στο «βορρά» προφανώς, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει για όσους μένουν στο «βορρά».

Διαβάστε επίσης:
Κορωπί: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από πηγάδι – Σώο ένα δεύτερο άτομο

Καταλήγει γράφοντας ότι πήρε την απόφαση να αποχωριστεί από το λογότυπο «την αγαπημένη μου μαϊμουδίτσα έπειτα από 18 χρόνια. Όχι λόγω μιας άδικης πίεσης, έχω μια άλλη πιο καλή έκπληξη. Κάντε υπομονή λίγες μέρες ακόμα», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ