Αρχηγός της Αστυνομίας για το μαγαζί στον Πρωταρά: «Η Αστυνομία δεν φοβάται κανένα»

Την απάντησή του στις επικρίσεις που συνεχίζει να δέχεται η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση του νυχτερινού μαγαζιού στον Πρωταρά δίνει ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν περί νόμου σιωπής και τρομοκρατίας.

Ο Αρχηγός τόνισε πως πως «η Αστυνομία δεν φοβάται κανένα», συνεχίζοντας πως «Εάν τα μέλη μας ήταν τρομοκρατημένα δεν θα εξέταζαν ούτε τις υποθέσεις των στημένων αγώνων, ούτε θα έκαναν εννέα καταγγελίες, ούτε θα προχωρούσαν με αίτημα για διάταγμα αναστολής λειτουργίας του μαγαζιού».

Διαβάστε επίσης:
Επίθεση με βιτριόλι: Ψάχνουν και το σπίτι της ύποπτης – Βρήκαν περούκα και τηλεκάρτα

Ο κ.Μιχαηλίδης είναι πλήρως ικανοποιημένος με τους χειρισμούς της Αστυνομίας, λέγοντας πως «εάν υπάρχει κάποιος μπάρμπας στην Κορώνη να μας τον δώσετε. Εμείς εντοπίσαμε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως θα λειτουργούσαν τις μέρες του Κατακλυσμού. Το συγκεκριμένο υποστατικό κλήθηκε από τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή και προειδοποιήθηκε αφού βλέπαμε πως θα μπορούσε να ξεφύγει ο κόσμος. Του ζητήθηκε να εφαρμόσει πλήρως το διάταγμα. Υποσχέθηκε ενώπιον του Αστυνομικού Διευθυντή ότι θα το πράξει».

Τέλος, ο Αρχηγός Αστυνομίας επανέλαβε όσα είπε την Τετάρτη ο Υπ.Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης, σε σχέση με τη μη καταχώρηση της υπόθεσης άμεσα, ότι «δεν μπορούσαμε να γίνει καταχώρηση κατά τη διάρκεια σαββατοκύριακο».