Επιτυχημένη η 1η προβολή drive-in σινεμά του θεάτρου Ριάλτο

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η χθεσινοβραδινή 1η προβολή του θερινού σινεμά του θεάτρου Ριάλτο, στη Λεμεσό, καθώς πολλοί θεατές έζησαν την εμπειρία από τα αυτοκίνητα τους (Drive – In), στο χώρο στάθμευσης της ΣΕΚ Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του θεάτρου, εκτός από τον ενθουσιασμό των θεατών από τη νέα αυτή εμπειρία, η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού κατέδειξε ακόμη «πόσο μας έχουν λείψει οι ζωντανές πολιτιστικές δράσεις, τις οποίες χρειαζόμαστε για να ομορφαίνουν τη ζωή και την καθημερινότητα μας».

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαιρινό πρόγραμμα του θεάτρου αναδιαμορφώθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων και υπό τον γενικό τίτλο «Rialto Open Air» οι κινηματογραφικές προβολές συνεχίζονται στις 19 Ιουνίου, με την ταινία του Μάριου Πιπερίδη «Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ» που τo 2018 απέσπασε το μεγάλο Βραβείο Καλύτερης Ξένης Ταινίας στο Φεστιβάλ Tribeca. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη προβολή έχουν ήδη εξαντληθεί και πολύ λίγα εισιτήρια απομένουν για τις προβολές της ερχόμενης βδομάδας.

Συγκεκριμένα, στις 24 Ιουνίου θα προβληθεί η γαλλική ταινία του Nicolas Bedos «Ραντεβού στο Belle Époque» και στις 26 Ιουνίου η ταινία παραγωγής Ελλάδας και Κύπρου «Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη», του Σταύρου Παμπαλλή. Το θερινό σινεμά συνεχίζεται την 1η Ιουλίου με την γερμανο-σουηδικής παραγωγής ταινία «Και Μετά Χορέψαμε» του Levan Akin, ενώ στις 10 Ιουλίου θα προβληθεί η ταινία «Η ολοκαίνουργια…Καινή Διαθήκη» βελγο-γαλλικής παραγωγής, του Jaco Van Dormael.

Στις 17 Ιουλίου θα προβληθεί η κυπριακή ταινία «Μικρά Λευκά Φακελάκια», του Σωτήρη Χρίστου και στις 29 Ιουλίου η γαλλική ταινία «Οι Αόρατες», του Louis-Julien Petit. Όλες οι προβολές αρχίζουν στις 21:00 και θα γίνονται στους αυθεντικούς διαλόγους, με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Διαβάστε επίσης:
ΕΤΑΑ: Διπλασιάζει στα €100 εκ. τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων-πελατών της Τράπεζας Κύπρου

Η ανακοίνωση υπογραμμίζει πως για την ασφαλή διοργάνωση του θερινού σινεμά και την τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου, το κοινό επιβάλλεται όπως εξασφαλίζει εκ των προτέρων τα εισιτήρια του, είτε ηλεκτρονικά είτε από το ταμείο του θεάτρου. Για σκοπούς ελέγχου και ομαλότερης πρόσβασης η εξασφάλιση εισιτηρίων για αυτοκίνητα θα γίνεται μόνο μέχρι και 24 ώρες πριν από κάθε προβολή και θα επιτρέπεται η είσοδος σε αυτοκίνητα μέχρι τις 20:45.

Πηγή: ΚΥΠΕ