Μετά το τροχαίο έβγαλε μαχαίρι – Η Αστυνομία αναζητά 75χρονο

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό 75χρονου, ο οποίος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι εναντίον 25χρονου έπειτα από τροχαίο στην Επαρχία Πάφου.

Εναντίον του 75χρονου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται για τα αδικήματα αμελούς και απερίσκεπτης πράξης, μαχαιροφορίας, απειλής, κοινής επίθεσης καθώς για πρόκλησης τροχαίου και εγκατάλειψης σκηνής ύστερα από τροχαίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 25χρονος οδηγούσε το όχημα του στον κύριο δρόμο Λεμόνας – Αμαργέτης με συνοδό την αρραβωνιαστικιά του 24 ετών. Σε κάποιο σημείο του δρόμου το όχημα συγκρούστηκε με άλλο όχημα που οδηγούσε 75χρονος. Αφού τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν ο 25χρονος ζήτησε από τον 75χρονο να παραμείνει στο μέρος μέχρι να κληθούν οι ασφάλειες για να αναλάβουν την υπόθεση.

Ο 75χρονος δεν συμφώνησε και ήθελε να εγκαταλείψει το μέρος. Ακολούθησε καυγάς και ο 75χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να απείλησε τον 25χρονο. Στην συνέχεια ο 75χρονος φέρεται να εισήλθε στο όχημά του, να το οδήγησε αλόγιστα και επικίνδυνα εναντίον του ζεύγους και τελικά να εγκατέλειψε το μέρος.

Διαβάστε επίσης:
Ο καιρός το τριήμερο του Αγ.Πνεύματος

Σημειώνεται πως ο 75χρονος είχε καταδικαστεί για άλλη σοβαρή υπόθεση για την οποία είχε φυλακιστεί. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ