Νέος Επενδυτικός γύρος 2,6 εκατομμυρίων ευρώ για το Ferryhopper

Πραγματοποιείται νέος γύρος επένδυσης, ύψους 2,6 εκατομμυρίων ευρώ για το Ferryhopper, με κύριο επενδυτή την LAUNCHub Ventures, με έδρα την Σόφια και στόχο την επένδυση κεφαλαίων σε start-up εταιρείες τεχνολογικού ενδιαφέροντος στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας easyGroup, του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, οι επενδυτές του Seed Round του 2019, Metavallon VC και easyGroup, συμμετέχουν ενεργά και σε αυτόν τον γύρο χρηματοδότησης.

Η επένδυση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα αξιοποιηθεί για την περαιτέρω επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ferryhopper διεθνώς, αλλά και για τη βελτιστοποίηση και ενίσχυση των υπηρεσιών, προϊόντων και υποδομών της εταιρείας.

Αναφέρεται ότι μετά την επιτυχή επέκταση στις αγορές της Ισπανίας και της Ιταλίας, το Ferryhopper θα συνεχίσει να επεκτείνεται σε προορισμούς της Μεσογείου και της Βόρειας Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης:
Λιθουανός Επίτροπος: Η άναρχη αλίευση από την Τουρκία στην Κύπρο πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Κομισιόν

Προστίθεται ότι στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής ενσωμάτωση νέων προορισμών και ακτοπλοϊκών εταιρειών σε επιπλέον διεθνείς αγορές καθώς και η εδραίωση της θέσης της στην Ελληνική αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Πηγή: ΚΥΠΕ