Οδηγοί Προσοχή: Εργασίες σε αυτοκινητόδρομο

Εργασίες διεξάγονται σήμερα Σάββατο, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τα φώτα τροχαίας «Καλησπέρα», στην έξοδο της Λευκωσίας, μέχρι την Σκαρίνου, για απομάκρυνση σκυβαλλοσακούλλων από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου.

Οι εργασίες άρχισαν στις 6.00 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 2.00 το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200μ. περίπου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην λεωφόρο Λεμεσού, στην Λευκωσία, διεξάγονται εργασίες συντήρησης της πεζογέφυρας «CYTA», από τις 6.00 το πρωί σήμερα. Οι εργασίες θα διακοπούν στις 7.00 το βράδυ και θα συνεχιστούν αύριο Κυριακή, από τις 6.00 το πρωί, μέχρι και τις 7.00 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η Λεωφόρος Λεμεσού θα παραμένει κλειστή από τη συμβολή της με την λεωφόρο ΡΙΚ, μέχρι την πάροδο προς την λεωφόρο Κερυνείας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου παραπλεύρων οδών.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα. Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.