Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με τους Δήμαρχο και Δημοτικό Γραμματέα Στροβόλου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, καθώς και με τον Δημοτικό Γραμματέα του Δήμου Στροβόλου, κ. Γιώργο Χριστοδούλου, είχε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, επ’ ευκαιρίας της επικείμενης αφυπηρέτησης του κ. Μιχαηλίδη στις 30 Ιουνίου.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, αφού καλοσώρισε τον Δήμαρχο και τον Δημοτικό Γραμματέα Στροβόλου, στο Αρχηγείο Αστυνομίας, τους ευχαρίστησε για την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Αστυνομίας και Δήμου Στροβόλου, τόσο κατά τη θητεία του κ. Μιχαηλίδη, όσο και διαχρονικά.

Από πλευράς τους οι κ. Παπαχαραλάμπους και κ. Χριστοδούλου ευχαρίστησαν τον κ. Μιχαηλίδη για τη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Αστυνομίας, καθώς και για τη συνεργασία με τον ίδιο τον Αρχηγό Αστυνομίας προσωπικά, εκφράζοντας την εκτίμησή τους για το έργο που επιτέλεσε ο κ. Μιχαηλίδης στην Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:
Αμερικανικά μαχητικά αναχαίτισαν τέσσερα ρωσικά αναγνωριστικά στην Αλάσκα

Αναφερόμενοι στην επικείμενη αφυπηρέτηση του Αρχηγού Αστυνομίας, οι Δήμαρχος και Δημοτικός Γραμματέας Στροβόλου, ευχήθηκαν στον κ. Μιχαηλίδη ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια.