Συνάντηση Δημάρχου Σωτήρας – ΤΕΒΕΑ: Τί συζητήθηκε

Η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας με αντιπροσωπεία της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι η «συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΤΕΒΕΑ με τον Δήμαρχο Σωτήρας Γεώργιο Τάκκα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για συναντήσεις με τις τοπικές αρχές της Επαρχίας Αμμοχώστου».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης «συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο Σωτήρας και την Επαρχία Αμμοχώστου γενικότερα, ενώ ανταλλάχθηκαν εισηγήσεις και προτάσεις για συγκεκριμένα θέματα όπως η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και η περαιτέρω συνεργασία της ΤΕΒΕΑ με Τοπικές Αρχές».

Διαβάστε επίσης:
Διάταγμα για την επαναλειτουργία των κολυμβητηρίων εξέδωσε ο Υπουργός Υγείας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η αντιπροσωπεία της ΤΕΒΕΑ «ευχαρίστησε για τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Σωτήρας και επανέλαβε τη στήριξη της Εταιρείας προς τον Δήμο. Ο Δήμαρχος Γεώργιος Τάκκας ανέφερε ότι ο Δήμος Σωτήρας θα συνεχίσει την άψογη συνεργασία με την ΤΕΒΕΑ για το καλό του Δήμου αλλά και της επαρχίας Αμμοχώστου».

Πηγή: ΚΥΠΕ