Αυτός είναι ο νέος Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ

Καθήκοντα Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο οποίος μαζί με την κα. Τώνια Μουσκή πλαισιώνουν ως Αναπληρωτές Εκπρόσωποι Τύπου τον Εκπρόσωπο Τύπου και Βουλευτή Λευκωσίας κ. Δημήτρη Δημητρίου, με Διευθυντή Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ τον κ. Μιχάλη Τσικαλά.

Βιογραφικό σημείωμα Γιώργου Χατζηγεωργίου:

Γεννήθηκε το 1990 στη Λάρνακα. Οι γονείς του είναι πρόσφυγες από την επαρχία Αμμοχώστου. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα με βαθμό άριστα. Διετέλεσε Πρόεδρος του Λυκείου και Πρόεδρος της Μαθητικής Κίνησης του ΔΗΣΥ.

Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ και στη συνέχεια αναγορεύθηκε σε Barrister-at-Law από το Lincoln`s Inn of Court στο Λoνδίνο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (LLM) στο Εταιρικό Δίκαιο από το πανεπιστήμιο University College London (UCL). Είναι εγγεγραμμένος δικηγόρος στην Κύπρο όπου ασκεί τη δικηγορία και μέλος του British Bar Council.

To 2015-17 εκλέχθηκε για δύο θητείες Πρόεδρος του EDS (European Democrat Students), της φοιτητικής νεολαίας του ΕΛΚ. Εις αναγνώριση της προσφοράς του διορίστηκε ομόφωνα Επίτιμος Πρόεδρος του EDS.

Το 2018 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας του Συμβουλίου της Ευρώπης (Advisory Council on Youth). Σήμερα είναι επικεφαλής της στρατηγικής ατζέντας του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη Νεολαία για την επόμενη δεκαετία (Youth Strategy – Agenda 2030).

Tο 2017 διορίστηκε αναπληρωτής Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του ΔΗΣΥ και είναι μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΝΕΔΗΣΥ.

Διαβάστε επίσης:
Θέματα τουρισμού συζήτησε η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή

Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης στο μεγαλύτερο του είδους του Παγκόσμιο διαγωνισμό `New Shape Prize`, ο οποίος αφορούσε τη μεταρρύθμιση των Ηνωμένων Εθνών και τη δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου μοντέλου διακυβέρνησης.