Δήμος Λάρνακας: Προσέφερε οικονομική στήριξη στα ειδικά σχολεία της πόλης

Οικονομική στήριξη ποσού ύψους χιλίων ευρώ προσέφερε ο Δήμος Λάρνακας στα δύο Ειδικά Σχολεία της πόλης.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 2 Ιουλίου επίσκεψη στα Ειδικά Σχολεία Λάρνακας και πιο συγκεκριμένα στο Κέντρο για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες «Άγιος Λάζαρος» και το Ίδρυμα «Άγιος Γεώργιος – Χριστάκης Χασάπης». Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση αλλά και η συζήτηση γύρω από διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο σχολεία, τόσο οικονομικά όσο και ως προς τη λειτουργία τους, ειδικά μετά τη δύσκολη περίοδο εγκλεισμού λόγω κορωνοϊού και τις μέχρι σήμερα προεκτάσεις της».

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του Δημάρχου με τους Διευθυντές των δύο Κέντρων «συζητήθηκαν και τα προβλήματα που πρόεκυψαν μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην αποθήκη του κτιρίου του Ιδρύματος «Άγιος Γεώργιος – Χριστάκης Χασάπης».

Διαβάστε επίσης:
Γεν.Ελεγκτής για τη νέα ΜΕΘ Λευκωσίας: Διαδικασίες εκτός νόμιμων πλαισίων

Ο Δήμαρχος Λάρνακας «προσέφερε στο κάθε σχολείο, ως ένδειξη αλληλεγγύης χορηγία ύψους χιλίων ευρώ» αφού όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «η στήριξη και η ευημερία των ατόμων με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας και ειδικά της πνευματικής, είναι ένας σημαντικός παράγοντας ο οποίος συμβάλλει και βοήθα στη βελτίωση και στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων».

Πηγή: ΚΥΠΕ