Δύο σηλλήψεις για υπόθεση ναρκωτικών

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο ξεχωριστές, διερευνώμενες υποθέσεις ναρκωτικών, στις επαρχίες Λεμεσού και Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.20 π.μ. σήμερα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν αυτοκίνητο να βρίσκεται σταθμευμένο σε δρόμο της Λεμεσού, με τη μηχανή σε λειτουργία. Εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο πρόσωπα, ενώ έξω από αυτό βρισκόταν τρίτο πρόσωπο ηλικίας 17 ετών.

Τα μέλη της Αστυνομίας, προσέγγισαν το σταθμευμένο όχημα και διενήργησαν έρευνα στα πιο πάνω πρόσωπα. Από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε τίποτα το επιλήψιμο στην κατοχή των δύο προσώπων, που επέβαιναν στο όχημα, ενώ στην κατοχή του 17χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 57 γραμμαρίων περίπου, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €135.

Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Λίγες ώρες νωρίτερα, το απόγευμα χθες, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και σχετική παρακολούθηση, διενήργησαν έρευνα στην οικία 33χρονου σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 193 γραμμαρίων περίπου και κοκαΐνης, βάρους δύο γραμμαρίων περίπου.

Διαβάστε επίσης:
Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο 68χρονος για την κακοποίηση αλλοδαπής

Ο 33χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Τα επαρχιακά κλιμάκια την ΥΚΑΝ σε Λεμεσό και Αμμόχωστο, διερευνούν τις δύο υποθέσεις.