Οδηγοί Προσοχή: Εργασίες σε τμήματα αυτοκινητόδρομου τις επόμενες μέρες

Εργασίες που θα γίνονται σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ 6 και 13 Ιουλίου, ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σε ανακοίνωσή του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, αναφέρεται ότι τη Δευτέρα 6/7/2020 και την Τρίτη 7/7/2020, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας από τον ανισόπεδο κόμβο Αγίας Βαρβάρας μέχρι την έξοδο προς Αθηένου, και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο διαχωριστικό δίκτυ παρά τον Κόρνο.

Την Τετάρτη 8/7/2020 και την Πέμπτη 9/7/2020, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού από τα φώτα τροχαίας Καλησπέρα μέχρι τη γέφυρα Σκαρίνου.

Την Παρασκευή 10/7/2020 και τη Δευτέρα 13/7/2020, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, από τον ανισόπεδο κόμβο Ανθούπολης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ακακίου.

Ανακοινώνει ακόμα ότι, τη Δευτέρα 6/7/2020, μεταξύ των ωρών 09:30 – 15:00, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Χοιροκοιτίας – Σκαρίνου, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

«Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε μήκος μέχρι 1χλμ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας», αναφέρεται.

Επίσης, την Κυριακή 12/7/2020, μεταξύ των ωρών 06:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στις Λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού στο Στρόβολο, Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία και στη Λεωφόρο Αρχαγγέλου (φώτα CINEPLEX) μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.

«Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά για απόσταση περίπου 200μ. η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας», προστίθεται.

Διαβάστε επίσης:
Εντός της «λευκής λίστας» της Βρετανίας η Κύπρος

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ