Παραδόθηκε καταζητούμενος για ξυλοδαρμό στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 26χρονου, ο οποίος καταζητείτο, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, προχώρησαν χθες το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας, στην Λεμεσό.

επίθεση φέρεται να διαπράχθηκε γύρω στις 3.00 μετά τα μεσάνυκτα, στις 28 του περασμένου Φεβρουαρίου, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ 27χρονος βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, μετά από έντονη συζήτηση που είχε με τον 26χρονο, ομάδα ατόμων τον οδήγησαν σε χώρο έξω από το υποστατικό όπου, μαζί με τον 26χρονο επιτέθηκαν εναντίον του. Από την επίθεση, ο 27χρονος υπέστη θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 26χρονου υπόπτου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, την περασμένη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Διαβάστε επίσης:
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στη μαρίνα Αγίας Νάπας

Λίγο πριν τις 8.00 χθες το βράδυ, ο 26χρονος παρουσιάστηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, όπου συνελήφθη με το Δικαστικό ένταλμα που εκκρεμούσε εναντίον του. Αφού ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.