Σκληρό πόκερ για το ποσοστό του κόσμου στα γήπεδα (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Η εβδομάδα που μας μπαίνει πιθανότατα θα φέρει και εξελίξεις στο πολύκροτο θέμα για το ποσοστό του κόσμου που θα μπορέσει να μπαίνει στα γήπεδα για να παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνας. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα φέρει συναντήσει η εβδομάδα μέσα από τις οποίες θα είναι… σκληρό το πόκερ για να καταλήξουν στο πρωτόκολλο.

Αυτό που προβλέπουμε είναι ότι το πρωτόκολλο προτού εγκριθεί θα διανύσει πολλές φορές την διαδρομή ΚΟΠ-Υπουργείο Υγείας και αντίθετα, μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή.
Το ποσοστό που ζητά η ΚΟΠ είναι κοντά στο 30%-33% σκεπτόμενη και την βιωσιμότητα των σωματείων όντας η «μητέρα» τους, ποσοστό που ούτε θέλει να ακούσει η επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι από πλευράς Υπουργείου βγαίνει προς τα έξω ένα ποσοστό έως και 15% και επιτρέψτε μας να το χαρακτηρίσουμε γελοίο αν όντως έπεσε στο τραπέζι. Μαθαίνουμε επίσης ότι ο φόβος δεν έχει να κάνει με την παρουσία στις κερκίδες όπου θα υπάρχει αποστασιοποίηση όποιο και να είναι το ποσοστό αλλά κατά την είσοδο και έξοδο των φιλάθλων από το κάθε γήπεδο.

Η εβδομάδα λοιπόν θα είναι καυτή και την περιμένουμε με αγωνία και την ελπίδα ότι θα φέρει εξελίξεις.