ΠΣΕΜ: Δυσαρέσκεια προς ΥΠΠΑΝ για μη συμμετοχή της σε σύσκεψη

Η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ) με επιστολή της προς τον Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου εκφράζει την δυσαρέσκεια της γιατί δεν κλήθηκε να παρευρεθεί στην σύσκεψη που πραγματοποιείται σήμερα με όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαίδευση.

«Σας αποστέλλουμε αυτή την επιστολή για να σας μεταφέρουμε την απογοήτευση μας για το γεγονός ότι ως ΠΣΕΜ δεν προσκληθήκαμε στη σημερινή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί η ώρα 15:00 με τους φορείς της εκπαίδευσης (εκπαιδευτικούς, γονείς, δηλαδή όλους εκτός από τους μαθητές) για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς», σημειώνεται.

Δυστυχώς, αναφέρεται, είναι η δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα που δεν καλούμαστε σε σύσκεψη για να πούμε ως μαθητές την άποψη μας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:
Ξεκινούν οι εργασίες για ανάπλαση του οικοδομικού συμπλέγματος Ζουχουρί

«Θεωρούμε ότι μπορούμε να συμβάλουμε στην ομαλή λειτουργία των σχολείων κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Σας παρακαλούμε όπως μας καλέσετε έστω και τώρα στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί η ώρα 15:00 ώστε να καταθέσουμε τις απόψεις μας», καταλήγει η επιστολή.

Πηγή: ΚΥΠΕ