Υπό κράτηση 38χρονος ως ύποπτος για κατοχή κάνναβης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 38 ετών από την επαρχία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σε σχέση με υπόθεση κατοχής πέραν του ενός κιλού κάνναβης.

Οι ανακρίσεις σχετίζονται με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 27 Αυγούστου στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 5.20 το απόγευμα της Τετάρτης μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν αυτοκίνητο να εισέρχεται σε αποθήκη στο Ζύγι.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ πλησίασαν τον οδηγό του αυτοκινήτου, ηλικίας 38 ετών από την επαρχία Πάφου και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού ένα νάϊλον σακούλι, το οποίο περιείχε κάνναβη ενός κιλού και 125 γραμμαρίων. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό ύψους 1185 ευρώ.

Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λάρνακας όπου έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Διαβάστε επίσης:
Συνεχίζεται η βοήθεια προς τον λαό του Λιβάνου από την Κύπρο

Σήμερα το πρωί ο 38χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες. Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Πηγή: ΚΥΠΕ