Κοινοτάρχης Νέου Χωριού: Καμία παρέμβαση για τον δρόμο δίπλα από τα Λουτρά της Αφροδίτης

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει ο κοινοτάρχης Νέου Χωρίου Ανδρέας Χριστοδούλου Μάχιμος για το κακό οδικό δίκτυο δίπλα από τα Λουτρά της Αφροδίτης.

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Χριστοδούλου σημειώνει πως από το 2018 που σημειώθηκε το διπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Κακοσκάλι δίπλα από τα Λουτρά της Αφροδίτης έχουν περάσει δύο χρόνια και καμία δραστική παρέμβαση δεν έχει γίνει ώστε ο δρόμος να καταστεί ασφαλής.

Ως τοπικές Αρχές της περιοχής, συμπλήρωσε, έχουν τονίσει επανειλημμένα ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος και πρέπει να διαπλατυνθεί, σημειώνοντας πως το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα δεν μπορεί παρά να τους γεμίζει με θυμό και αγανάκτηση. Ζητούμε, συνέχισε “όπως προχωρήσουν αμέσως οι διαδικασίες για τη διαπλάτυνση του δρόμου, ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές”.

Πρόσθεσε ακόμη πως αναμένουν από τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να επιληφθούν του θέματος, αφού, όπως εξήγησε, ο δρόμος αυτός έχει καταντήσει «ενέδρα θανάτου» και δεν πρέπει να θρηνήσουμε άλλα θύματα, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ