Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η ποδηλάτης που παρασύρθηκε από ημιφορτηγό

Σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 62χρονη κάτοικος Λεμεσού, η οποία τραυματίστηκε σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη το πρωί στη Λεμεσό.

Η νέα τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.20π.μ. στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, όταν ημιφορτηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 68χρονος κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και παρέσυρε ηλεκτρικό ποδήλατο, που οδηγούσε η 62χρονη.

Από τη σύγκρουση η 62χρονη τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι μεταξύ άλλων υπέστη κατάγματα κρανίου, αιμορραγία εγκεφάλου και θλάση πνευμόνων. Αφού διασωληνώθηκε, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Διαβάστε επίσης:
«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Χλώρακα – Οκτώ πρόσωπα κατηγορήθηκαν για κυβεία

Ο 68χρονος υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.