Το #SupportCY παραδίδει μάσκες στο Υπ.Δικαιοσύνης

Προστατευτικές μάσκες παραδόθηκαν από το #SupportCY για τις ανάγκες της Αστυνομίας και συγκεκριμένα για να δίνονται στους πολίτες που εντοπίζονται από αστυνομικούς να μην φέρουν τις μάσκες τους σε χώρους, όπου, βάσει διατάγματος, είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι μάσκες έχουν αγοραστεί από την Τράπεζα Κύπρου και τα μέλη του #SupportCY, Unicars, Bionic και Arnold`s Digital Printing.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου Έλλη Ιωαννίδου αναφέρει πως «η νέα δράση του Δικτύου έρχεται σε μια νέα, κομβικής σημασίας πρόκληση, για την Κύπρο. Το #SupportCY συνεχίζει και εντείνει το έργο του με ακόμη περισσότερες στοχευμένες δράσεις οι οποίες, όπως αναφέραμε από την αρχή της δημιουργίας μας, έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία. Κάθε μέρα επιβεβαιώνουμε εμπράκτως πόσο σημαντική είναι η συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές. Εμείς, μαζί με όλα τα μέλη του #SupportCY, θα συνεχίσουμε και θα ενισχύουμε το έργο των υπηρεσιών και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτές, γιατί πιστεύουμε πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι».

Διαβάστε επίσης:
«France Relaunch»: Ο Μακρόν ρίχνει 100 δισ. ευρώ για τη στήριξη της γαλλικής οικονομίας

Πηγή: ΚΥΠΕ