Αναβλήθηκε η συνεδρία της Ad Hoc Επιτροπής για τα ΠΕΠ

Αναβλήθηκε η συνεδρία της Ad Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση θεμάτων που αφορούν σε δάνεια πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων (ΠΕΠ), η οποία είχε οριστεί για σήμερα το πρωί και αναμενόταν να είναι πολύωρη.

Της Επιτροπής προεδρεύει ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος σήμερα προεδρεύει της Δημοκρατίας λόγω απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας στο εξωτερικό. Από τη Δευτέρα, ο κ. Συλλούρης θα απέχει, όπως ανακοίνωσε, από τα καθήκοντά του. Η ανακοίνωση του κ. Συλλούρη έγινε μετά το ρεπορτάζ που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera στο οποίο εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Βουλής.

Διαβάστε επίσης:
Θανατηφόρο το τροχαίο της 24ης Σεπτεμβρίου – Στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος

Σε σύντομη συνεδρία της την προηγούμενη Παρασκευή μετά την Ολομέλεια η Επιτροπή είχε αποφασίσει ότι κατά τη σημερινή της συνεδρία θα γινόταν μια συγκριτική αξιολόγηση των απαντήσεων που έδωσαν οι τράπεζες στα ερωτήματα που έθεσε η Επιτροπή σε σχέση με τον τρόπο χειρισμού δανείων ΠΕΠ.

Με επιστολή της προς τα μέλη της Επιτροπής η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Υπηρεσίας Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, η οποία αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής, τα ενημερώνει ότι η συνεδρία αναβάλλεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ