Αστυνομία: Συνεχίζονται οι καταγγελίες για μη τήρηση μέτρων για κορωνοϊό

Σε καταγγελίες 42 πολιτών και 4 υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 το πρωί διενεργήθηκαν 1.662 έλεγχοι παγκύπρια.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 251 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 12 πολίτες και 1 υποστατικό. Πρόκειται για εστιατόριο, στο οποίο εκδόθηκε πρόστιμο €1.500, αφού που είχε μεγαλύτερο από τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων.

Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 177 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 9 πολίτες χωρίς να υπάρξει καταγγελία υποστατικού.

Στη Λάρνακα, η Αστυνομία διενήργησε 293 ελέγχους καταγγέλλοντας 9 άτομα και 1 υποστατικό. Η καταγγελία του υποστατικού αφορούσε πρόσωπο χωρίς μάσκα.

Συνολικά 246 έλεγχοι διενεργήθηκαν στην Πάφο και έγιναν καταγγελίες 5 ατόμων και 1 υποστατικό. Η καταγγελία του υποστατικού αφορούσε λειτουργία μετά τις 10:30, που ορίζει το διάταγμα.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 546 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και ένα υποστατικό, όπου εντοπίστηκε πρόσωπο που δεν φορούσε μάσκα.

Στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 72 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένας πολίτης, ενώ 77 ελέγχους διενήργησε η Λιμενική Αστυνομία χωρίς καταγγελία. Τέλος έγινε καταγγελία δύο επιβατών στο αεροδρόμιο Λάρνακας, οι οποίοι δεν είχαν συμπληρώσει το Cyprus Flight Pass.

Πηγή: ΚΥΠΕ