Νέα μέτρα για προστασία από τον κορωνοϊό αποφάσισε ο Δήμος Λευκωσίας

Νέα μέτρα για προστασία από τον COVID 19 αποφάσισε ο Δήμος Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, εξαιτίας της σημαντικής αύξησης που παρουσιάζουν τα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα, ο Δήμος αποφάσισε νέα μέτρα για την προστασία από τον COVID 19, όπως οι επισκέψεις στο Δημαρχείο να πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού και όχι πέραν του ενός ατόμου και παρακαλεί τους δημότες να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διευθέτηση ραντεβού.

Αποφασίστηκε, επίσης, ότι οι επισκέπτες, κατά την είσοδό τους στο Δημαρχείο, θα υποβάλλονται σε έλεγχο θερμομέτρησης και για σκοπούς ιχνηλάτησης θα πρέπει να δηλώνουν το όνομά τους, τον αριθμό δελτίου ταυτότητας και το τηλέφωνό τους, η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διακίνηση στα κτίρια του Δήμου και σε γραφεία με περισσότερα από δύο άτομα, το ταμείο του Δήμου λειτουργεί κανονικά – Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 14:30 μ.μ. – με εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό (χρήση μάσκας, αντισηπτικό, αποστάσεις), ενώ οι πληρωμές μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά – https://www.nicosiamunicipality.org.cy.

Για πληροφορίες σχετικά με αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ή άλλα ερωτήματα που αφορούν Πολεοδομικές και Οικοδομικές Άδειες (πολεοδομικές ζώνες, ρυμοτομίες κτλ) μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

Το κοινό μπορεί επίσης να καλεί στο τηλέφωνο 22797000, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη 22797007, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosia.org.cy και στο https://www.facebook.com/NicosiaMunicipality/, ενώ επιστολές και αιτήματα μπορεί να αποστέλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Πηγή: ΚΥΠΕ