Οδηγοί Προσοχή: Εργασίες σε αυτοκινητόδρομο

Κλειστές θα είναι τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από τη Λάρνακα προς το Παραλίμνι στις 3 με 5 Νοεμβρίου, μεταξύ 1900 και 0600, σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος την οποία αναμεταδίδει το ΓΤΠ αναφέρεται ότι την περίοδο 03/11/2020 – 05/11/2020, από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Α2, στην κατεύθυνση Ριζοελιάς – Λευκωσίας πριν από την έξοδο της Κόσιης.

«Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Λάρνακα – Παραλίμνι σε απόσταση 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση», προστίθεται.

Διαβάστε επίσης:
Λήψη μέτρων προς παρεμπόδιση διασποράς κορωνοϊού επανεξέτασε το Ανώτατο

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται «για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ