Σκάνδαλο για το The Bachelor! Ψεύτικα τα πλάνα με το ατύχημα με τα άλογα

Σκάνδαλο για το reality του Alpha The Bachelor! Σκηνοθετημένο το ατύχημα με τα άλογα λέει η εταιρεία – Όσα αναφέρει η εταιρεία που παραχώρησε τα άλογα για το επεισόδιο του «The Bachelor»

Το επεισόδιο του «The Bachelor» που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, ήταν και πάλι γεμάτο εντάσεις και ιδιαίτερα ανατρεπτικό.

Στην αρχή του επεισοδίου, ο Παναγιώτης επέλεξε κάποιες κοπέλες για να απολαύσουν μια βόλτα με άλογα στη φύση. Και ενώ όλα πηγαίναν μια χαρά, λίγο πριν το τέλος της βόλτας, το άλογο της Ραφαέλας αφηνίασε και την πετάει κάτω.

Το ίδιο συνέβη και με το άλογο του Παναγιώτη Βασιλάκου, ο οποίος έπεσε και χτυπήσε, ενώ τόσο και εκείνος, όσο και η Ραφαέλα, κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Η Βίβιαν επιστρέφει στη βίλα και ενημερώνει τις υπόλοιπες κοπέλες που μοιάζουν να τα έχουν κυριολεκτικά χαμένα και να μην πιστεύουν στα αυτιά τους.

Εμείς στις οθόνες μας φυσικά δεν είδαμε το εν λόγω περιστατικό, αλλά τα όσα ακολούθησαν μετά το «ατύχημα».

Σκάνδαλο για τον Alpha σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρεία Equitrek-Attica που παραχώρησε τα άλογα και το χώρο για την παραγωγή του επεισοδίου που είδαμε

Με μια σκληρή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, η εταιρεία Equitrek-Attica που παραχώρησε τα άλογα και το χώρο για την παραγωγή του επεισοδίου που είδαμε την Παρασκευή στο «The Bachelor» ανακοίνωσε ότι διαφωνεί πλήρως με όσα φάνηκαν και ότι ήδη θα κινηθούν νομικά έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Σκάνδαλο The Bachelor
Πηγή:showbizcyprus.com