Στην Εντατική το τετράχρονο παιδάκι που έπεσε στο κενό στη Λεμεσό

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το τετράχρονο παιδάκι, ρωσικής καταγωγής, που έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής (2/10) από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό και κατέληξε στο κενό.

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού χαρακτηρίζεται ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου και σύντομα το παιδί αναμένεται να μεταφερθεί στο Παιδιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε ως εξής. Το παιδάκι βρισκόταν σε καναπέ, πάνω από τον οποίο βρίσκεται το παράθυρο. Το παράθυρο ήταν ανοιχτό, ωστόσο σε αυτό ήταν τοποθετημένη σίτα για τα κουνούπια.

Σε αυτή τη σίτα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες, ακούμπησε το τετράχρονο παιδάκι, με αποτέλεσμα αυτή να υποχωρήσει και το παιδάκι να καταλήξει στο κενό. Το παιδί έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στον Εναέριο. Όπως έγινε γνωστό, ευτυχώς την πορεία του ανέκοψε ένα δέντρο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το 4χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί τοποθετήθηκε στον αξονικό τομογράφο και όπως διαπιστώθηκε δεν έφερε κατάγματα αλλά εξόγκωμα (κήλη) στο κοιλιακό τοίχωμα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο.