Θανατηφόρο το τροχαίο της 24ης Σεπτεμβρίου – Στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος

Υπέκυψε στα τραύματα του 89χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Λάρνακα, στις 24 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τον Ανδρέα Στυλιανού, κάτοικος Λάρνακας.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.00 το μεσημέρι στις 24 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, όπου σε σημείο του δρόμου, παρά την έξοδο προς Λειβάδια, στην κατεύθυνση προς Αγία Νάπα, 29χρονος οδηγός αυτοκινήτου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κινήθηκε προς την λωρίδα εξόδου και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο του 89χρονου, που ήταν σταματημένο μερικώς στην λωρίδα εξόδου και μερικώς στο ασφάλτινο παγκέτο του δρόμου.

Τη στιγμή της πρόσκρουσης ο 89χρονος βρισκόταν μπροστά από το σταματημένο όχημά του, το οποίο μετακινήθηκε προς τα εμπρός χτυπώντας τον και τραυματίζοντας τον σοβαρά. Αυτός είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Γύρω στις 4.00 το απόγευμα χθες Τετάρτη, ο Στυλιανού υπέκυψε στα τραύματά του. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λάρνακας.