Τζούλια Νόβα: Ξέρω ότι ο Γιάννης Μάρκου έχει νέα σχέση, πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι

Το επόμενο βήμα στη ζωή της κάνει η παρουσιάστρια μετά το χωρισμό της

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Τζούλια Νόβα το πρωί της Τρίτης η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το επόμενο βήμα στη ζωή της μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου αλλά και τη νέα της σχέση.

«Με τον Γιάννη είμαστε πάρα πολύ καλά, έχει ηρεμήσει κι εκείνος κι εγώ. Μετά από τόσα χρόνια πλέον είμαστε οικογένεια. Μπορεί να μην έχουμε πλέον τη σχέση την ερωτική, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια φιλική σχέση. Ο Γιάννης είπε κάποια πράγματα για μένα πάνω στα νεύρα του, δεν ελέγχει τον εαυτό του σε τέτοιες καταστάσεις.

Το ξέρω ότι έχει νέα σχέση, πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι. Θα δείξει ο καιρός αν είμαι κοντά στο επόμενο βήμα με το νέο μου σύντροφο. Ο χωρισμός ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Όταν είπα στη μαμά μου ότι χωρίζω, έκλαιγε, δεν το περίμενε. Είμαι ακόμα σε φάση που ψάχνω να νοικιάσω σπίτι. Αυτό που ζητάω είναι δύσκολο να βρεθεί. Θέλω μεγάλο σπίτι στα βόρεια να χωράνε τα ρούχα μου και μεγάλο κήπο για τα σκυλιά μου. Με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έχει τύχει να βρεθούμε. Δεν είμαστε κολλητές, αλλά κάνουμε παρέα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Τζούλια Νόβα.

Πηγή:newsbeast.gr