Βαρώσια: Το απόγευμα ο Τατάρ στην περιοχή

Στις 11 το πρωί θα ανοίξει το σημείο διέλευσης στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων για να πάνε οι πολίτες προς το παραλιακό μέτωπο και στις 16.00 θα επισκεφθεί την περιοχή ο “πρωθυπουργός” και υποψήφιος “πρόεδρος”, Ερσίν Τατάρ, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Τουίτερ.

Στο μήνυμά του στο τουίτερ αναφέρει ότι “αποκαθιστούμε το κλειστό Βαρώσι για την ανθρωπότητα, την Κύπρο και τον κόσμο. Περπατούμε όλοι μαζί από το ανοικτό Βαρώσι προς ένα νέο μέλλον”, παραφράζοντας ένα από τα προεκλογικά του συνθήματα που είναι το #προςένανέομέλλον.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η σιδερένια συρόμενη πύλη στον δρόμο απέναντι από το δημοτικό στάδιο της Αμμοχώστου, θα ανοίξει για το κοινό στις 11. Η ιστοσελίδα του “Μπαϊράκ” αναφέρει ότι θα γίνει στις 16.00, όμως τότε είναι η ώρα που ο κ. Τατάρ θα επισκεφθεί την περιοχή.

Η ιστοσελίδα του Μπαϊράκ δημοσιεύει και φωτογραφίες από την περιοχή, τις εργασίες καθαριότητες και τον δρόμο που θα χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση στην παραλία του Βαρωσίου.

Διαβάστε επίσης:
Δύο εκατομμύρια μωρά γεννιούνται νεκρά κάθε χρόνο

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οποιεσδήποτε απαγορεύσεις ή περιορισμοί όσον αφορά τα άτομα που θα μπορούν να πάνε στο παραλιακό μέτωπο, ούτε υπάρχει ενημέρωση για το κουβούκλιο που έχει τοποθετηθεί στο σημείο διέλευσης ή ελέγχου, όπως αναφέρεται στον τ/κ Τύπο. Μόνο η Χαβαντίς σήμερα αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι θα εφαρμοστεί παρόμοιο καθεστώς με εκείνο στην παραλία του Αγίου Μέμνωνα, που είχε ανοίξει πριν 3 χρόνια και “ο κόσμος θα μπαίνει από πύλη του στρατού”.

Πηγή: ΚΥΠΕ