Αστυνομία: Συνεχίζονται οι καταγγελίες για μη τήρηση μέτρων για κορωνοϊό

Σε 1.720 ελέγχους προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια της νύχτας παγκυπρίως όσον αφορά την εφαρμογή των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, καταγράφοντας 26 συνολικά καταγγελίες.

Εξ αυτών, οι δύο αφορούσαν υποστατικά και οι υπόλοιπες πολίτες που είτε δεν φορούσαν μάσκα, είτε παραβίασαν τον περιορισμό στη διακίνηση μετά τις 11 το βράδυ στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Διαβάστε επίσης:
Σήμερα η καταληκτική ημερομηνία για τα Ειδικά Σχέδια

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 205 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 244 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών, οι 4 για παραβίαση της απαγόρευσης διακίνησης μετά τις 11 το βράδυ, στη Λάρνακα από 436 ελέγχους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο από 345 ελέγχους έγιναν 6 καταγγελίες πολιτών και μια καταγγελία υποστατικού, οι 5 αφορούσαν απαγόρευση διακίνησης, στην ελεύθερη επαρχία της Αμμοχώστου έγιναν 380 έλεγχοι με μια καταγγελία υποστατικού και 3 πολιτών και στην περιοχή της Μόρφου έγιναν 52 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καταγγελία. Τέλος, από τους 66 ελέγχους της λιμενικής Αστυνομίας δεν προέκυψε καμία καταγγελία.

Πηγή: ΚΥΠΕ