Για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό μίλησε ο Καδής (Βίντεο)

Για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό αλλά και για τις μέρες που βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό αφού βρέθηκε θετικός στον ιό, μίλησε στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ, ο Υπουργός Γεωργίας, Κώστας Καδής.

«Είμαι καλά, μετά από 1-2 δύσκολες μέρες τα ήπια συμπτώματα που είχα έχουν υποχωρήσει και ευτυχώς αυτή την στιγμή επανερχόμαστε στην κανονικότητα», δήλωσε στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ, ο Υπουργός Γεωργίας, Κώστας Καδής.

Ο Κώστας Καδής τόνισε ότι συνεχίζει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του ενώ έχει απομονωθεί τόσο από την οικογένειά του όσο και από τους φίλους του.

«Αξιοποίησα το σπίτι των γονιών μου στον Λυθροδόντα και έχω μπει σε απομόνωση», ανέφερε ο Υπουργός. Ο Υπουργός σημείωσε ότι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις αφού παρά το γεγονός ότι τηρούσε τα μέτρα βρέθηκε θετικός χωρίς όμως να μεταδώσει τον ιό στις επαφές του.

«Ενημερώθηκα ότι συνεργάτης μου ότι ήταν θετικός, βάσει των πρωτοκόλλων δεν έπρεπε να κάνω καν την εξέταση ωστόσο την έκανα προληπτικά», πρόσθεσε ο κ. Καδής. Ο Κώστας Καδής διανύει την 2η εβδομάδα του αυτοπεριορισμού του.

Πηγή: omegalive