Κακόβουλα τέθηκε η φωτιά σε αυτοκίνητο στο Παραλίμνι

Κακόβουλα τέθηκε η πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που καταστράφηκε ολοσχερώς σήμερα τα ξημερώματα στο Παραλίμνι, ιδιοκτησίας αλλοδαπού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 01.30 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού ηλικίας 36 ετών που διαμένει μόνιμα στο Παραλίμνι και το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο δρόμο έξω από την οικία του.

Στη σκηνή έσπευσαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι από τη φωτιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς με την αξία του να ανέρχεται σε περίπου 6.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:
Νέο κρούσμα σε μαθητή στο Λανίτειο

Από την πυρκαγιά, σταθμευμένο όχημα που βρισκόταν μπροστά από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, υπέστη ελαφρές ζημιές. Στη σκηνή μετέβησαν το πρωί μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία ύστερα από έρευνες που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε για την πυρκαγιά. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ