Ο Κούσιος απαντά στο ΑΚΕΛ – Κάνει λόγο για λαϊκισμό, άκρατη λασπολογία και αμνησία

Για λαϊκισμό, άκρατη επαναλαμβανόμενη λασπολογία και αμνησία κάνει λόγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος σε απάντησή του προς το ΑΚΕΛ σε ότι αφορά το θέμα της διαφθοράς.

Στη γραπτή του απάντηση ο κ. Κούσιος αναφέρεται πως “δύο είναι τα βασικά συμπεράσματα για το ΑΚΕΛ. Εκτός από τον λαϊκισμό και την άκρατη επαναλαμβανόμενη λασπολογία είναι πρωταθλητές και στην αμνησία, αφού είναι καλά γνωστό ότι μέσα από εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Moneyval, όπως και της αμερικανικής Yπηρεσίας FinCEN, καταγράφεται η πρόοδος της Κύπρου στην καταπολέμηση της διαφθοράς και πιστοποιείται η υιοθέτηση σχετικών κανόνων”, σημειώνει.

Ακόμη αναφέρει πως η ηγεσία του ΑΚΕΛ “ξεχνά, επίσης, και ότι ο οικονομικός διαχειριστής του κόμματος τους καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για θέματα διαφθοράς. Ξεχνά ακόμα ότι στο βίντεο του Al Jazeera, που είδε όλος ο πλανήτης, ως αρχηγός του κυκλώματος της διαφθοράς παρουσιαζόταν μέλος του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του ΑΚΕΛ, βουλευτής και χορηγός του κόμματος”, προσθέτει.

Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση CYPRA: Οι 61 εργαζόμενοι ήταν αδήλωτοι, μέρος του σφαγείου και των σπιτιών δεν είχαν άδειες

“Το ποιος, λοιπόν, διασύρει την Κύπρο διεθνώς για διαφθορά είναι αποδεδειγμένο με εικόνα, ήχο και αποφάσεις του δικαστηρίου και όχι με λασπολογία και αστήριχτες κατηγορίες”, καταλήγει ο κ. Κούσιος.

Πηγή: ΚΥΠΕ