Οδηγοί Προσοχή: Εργασίες σε οδό στη Λευκωσία την ερχόμενη εβδομάδα

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020, και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020, μεταξύ των ωρών 06:00 -15:00 στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, στη Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα Φώτα Τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:
Ηλεκτρονικά η εξασφάλιση κατ’ εξαίρεση έγκρισης διακίνησης από και προς τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου

Αναφέρει, τέλος, ότι το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ