Πακέτα αλληλεγγύης από το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Ποιους αφορά

Πακέτα αλληλεγγύης για οικογένειες, που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση, θα ετοιμάσει το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Λευκωσίας- Κερύνειας, με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΕΟ αναφέρει ότι για να μπορέσει το Δίκτυο να εξυπηρετήσει όσο το δυνατό περισσότερες ανάγκες, ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας συλλογής τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι 16 Δεκεμβρίου 2020, με στόχο τα πακέτα να δοθούν πριν τα Χριστούγεννα.

Όπως σημειώνει οι χώροι συγκέντρωσης των προϊόντων θα είναι τα Επαρχιακά Οικήματα του ΑΚΕΛ, της ΠΕΟ, της ΕΔΟΝ, της ΠΟΓΟ και της ΕΚΑ Λευκωσίας.

Επιπλέον, αναφέρει πως τα πακέτα αλληλεγγύης θα δοθούν κατόπιν αιτήσεως στη βάση των κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, που διέπουν τη λειτουργία του Λαϊκού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δηλαδή σε άνεργους, λήπτες ΕΕΕ και γενικότερα άτομα που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:
«Κλείδωσε» η ημερομηνία για τις αποφάσεις του Υπουργικού – Πότε ανακοινώνονται τα νέα μέτρα

Η Διαχειριστική Επιτροπή εκφράζει τη βεβαιότητα ότι και αυτή τη φορά, θα υπάρξει θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα αλληλεγγύης. Εξάλλου, σημειώνει «είναι κοινός στόχος όλων, η στήριξη των συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα».

Πηγή: ΚΥΠΕ