Πίσω από τα κάγκελα 40χρονος για υπόθεση ναρκωτικών – Αυτή είναι η ποινή του

Ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον 40χρονο Χαράλαμπο Σάκκο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του δικαστηρίου, ο 40χρονος κρίθηκε ένοχος στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β’ (συνολικής ποσότητας δυο κιλών κάνναβης) και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, στις αρχές Φεβρουαρίου 2018, ο Σάκκος προμήθευσε με πίστωση δυο κιλά κάνναβης – δυο διαφορετικών ποιοτήτων – σε τρίτο πρόσωπο, έναντι συνολικού ποσού 12.500 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:
Νέα Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου η Περσεφόνη Παναγή

Το πρόσωπο αυτό, αφού πούλησε τα ναρκωτικά, κατέβαλε στον 40χρονο χρηματικό ποσό 6.000 ευρώ. Τον Απρίλιο του 2019 και για να μειωθεί η οφειλή του για το υπόλοιπο ποσό, κατά 4.500 ευρώ, το πρόσωπο αυτό συμφώνησε να προμηθεύσει τον 40χρονο με ελεγχόμενο φάρμακο τάξεως Α’ και συγκεκριμένα MDMA, βάρους μισού κιλού.

Μετά από δικαστική διαδικασία ο 40χρονος κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε και σήμερα το Κακουργιοδικείο ανακοίνωσε την ποινή του.

Πηγή: ΚΥΠΕ