Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Επαρχία Πάφου με αυξημένες περιπολίες

Η Αστυνομία συνέχισε και ψες τους ελέγχους στην Πάφο για συμμόρφωση των πολιτών με την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 20:00 και η διαπίστωση είναι πως γενικώς οι δημότες εφαρμόζουν τις πρόνοιες του σχετικού διατάγματος, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή.

“Οι πολίτες σε γενικές γραμμές εφαρμόζουν τις πρόνοιες του διατάγματος”, δήλωσε στο ΚΥΠΕ. Οπως ανέφερε ο κ.Τσαπής, υπάρχει αυξημένος αριθμός μηχανοκίνητων περιπολιών και κατά τη διάρκεια της νύχτας έγιναν τρεις καταγγελίες προσώπων, που διακινούνταν μετά τις 8 μμ, χωρίς δικαιολογητική βεβαίωση.

Οι έλεγχοι εφαρμογής όλων των προνοιών των διαταγμάτων, που αφορούν προστατευτικές μάσκες, διακίνηση κ.λπ. συνεχίζονται και σήμερα, όπως και οι έλεγχοι στα μπλόκα, που έχουν επανδρωθεί στην Επαρχία Πάφου, χωρίς να έχει παρατηρηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ερωτηθείς σχετικά με την αριθμητική επάρκεια αστυνομικών, ο κ.Τσαπής ανέφερε πως η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου έχει ενισχυθεί και από μέλη αστυνομικών διευθύνσεων άλλων πόλεων αλλά και από μέλη της Εθνικής Φρουράς.

Διαβάστε επίσης:
Εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού και σε δεύτερο σφαγείο

Έστειλε επίσης το μήνυμα, στους πολίτες γενικά και στους οδηγούς, να εφαρμόζουν τις πρόνοιες του διατάγματος πιστά και οι διακινήσεις τους να είναι μέσα στα πλαίσια των προνοιών αυτών των διαταγμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ