Συνεχίζονται οι εξ αποστάσεως συναντήσεις για τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων σε σχολικές μονάδες

Συνεχίζονται οι διαδικτυακές ενημερωτικές – επιμορφωτικές συναντήσεις της δρος Zωής-Δωροθέας Πανά με Διευθυντές/Διευθύντριες των Σχολείων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης παγκύπρια, καθώς και με Διευθυντές/Διευθύντριες Ειδικών Σχολείων, αλλά και με συνοδούς παιδιών με ειδικές ανάγκες, με στόχο την ενημέρωση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις σχολικές μονάδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στις διαδικτυακές αυτές συναντήσεις ήδη συμμετείχαν 310 Διευθυντές/Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων και προγραμματίζεται εντός των επόμενων ημερών να συμμετάσχουν άλλοι 270 Διευθυντές/Διευθύντριες Δημοτικής Εκπαίδευσης και 150 περίπου Διευθυντές/Διευθύντριες Μέσης Εκπαίδευσης, καθώς και περισσότεροι από 1000 συνοδοί.

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει ότι η ίδια ενημέρωση θα προσφερθεί και στους Διευθυντές/Διευθύντριες όλων των Ιδιωτικών Σχολείων παγκύπρια. Σχετική αναλυτική ενημέρωση θα σταλεί από το ΥΠΠΑΝ εντός των επόμενων ημερών.

Πηγή: ΚΥΠΕ