Συνεχίζονται οι καταγγελίες για μη τήρηση μέτρων για κορωνοϊό – Πόσοι οι παραβάτες

Σε 40 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 06:00 σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 2.448 έλεγχοι.

Από τις 40 καταγγελίες πολιτών, οι 39 αφορούσαν τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε εξωτερικούς χώρους και σε υποστατικά και η 1 αφορούσε διακίνηση μετά την ώρα απαγόρευσης στη διακίνηση. Από τους ελέγχους δεν υπήρξαν καταγγελίες υποστατικών.

Κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 370 έλεγχοι και έγινε 1 καταγγελία πολίτη, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν 15 καταγγελίες πολιτών έπειτα από 538 ελέγχους. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 460 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 9 πολίτες.

Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 10 πολίτες για παραβίαση των μέτρων ύστερα από τη διενέργεια 465 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 503 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες. Διενεργήθηκαν επίσης 93 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου και έγινε 1 καταγγελία πολίτη.

Διαβάστε επίσης:
ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα απάτη – Στέλνουν μηνύματα για δήθεν πακέτο στα Κυπριακά ταχυδρομεία

Από τους 2.448 ελέγχους, οι 19 διενεργήθηκαν από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε παράβαση. Επίσης, στα Αεροδρόμια δεν υπήρξε οποιαδήποτε παράβαση.

Πηγή: ΚΥΠΕ