Ταλαιπωρία για εργαζομένους λόγω έλλειψης μοριακών τεστ στη Λεμεσό

Έλλειψη μοριακών τεστ παρατηρήθηκε το μεσημέρι στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα αρκετοί εργαζόμενοι να ταλαιπωρηθούν στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν διαθέσιμα τεστ, σε κάποιο από τα τέσσερα σημεία που ορίστηκαν για την Επαρχία.

Επηρεαζόμενοι ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ότι μετέβησαν σε κάποιο από τους σταθμούς χωρίς να εξυπηρετηθούν, ενώ οι υπεύθυνοι τους παρέπεμψαν σε άλλο σημείο, όπου ούτε εκεί κατάφεραν να υποβληθούν σε μοριακή εξέταση, αφού δεν υπήρχαν άλλα τεστ.

Την ώρα που το σημείο δειγματοληψίας στο χώρο της πρώην υπεραγοράς Πισσαρίδη σταμάτησε να εξυπηρετεί, στο χώρο στάθμευσης της λαϊκής αγοράς Επαμεινώνδα ανέμεναν περίπου δέκα άτομα να εξυπηρετηθούν, λίγο μετά τη μια το μεσημέρι, ενώ τα διαθέσιμα τεστ, όπως μας αναφέρθηκε από τους δειγματολήπτες, ήταν μόνο τέσσερα.

Διαβάστε επίσης:
Συστάσεις Επ.Διοικήσεως για χορήγηση ειδικής άδειας εισόδου στη Δημοκρατία σε μη παντρεμένα ζευγάρια

Το ίδιο σκηνικό παρατηρήθηκε και στο χώρο στάθμευσης του αθλητικού κέντρου «Σπύρος Κυπριανού», ενώ λίγο μετά τις 14:00 η δειγματοληψία επανάρχισε, με αρκετούς εργαζόμενους να παραπέμπονται από άλλους δειγματοληπτικούς σταθμούς, όπως οι ίδιοι ανέφεραν στο ΚΥΠΕ.

Πάντως, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, η διεύθυνση του χημείου διαβεβαίωσε ότι δεν είχαν σταματήσει σε κανένα σημείο οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στη Λεμεσό.

Πηγή: ΚΥΠΕ