Ακύρωση της απόφασης του ψευδοκράτους για τις διελεύσεις ζητούν στα κατεχόμενα οι Τ/κ εργαζόμενοι

Εγκλωβίζει τους Τ/κ εργαζόμενους στην ε/κ πλευρά η απόφαση της επιδημιολογικής ομάδας του «υπουργείου υγείας», αναφέρει ανακοίνωση των εργαζομένων αυτών που ζητούν την ακύρωσή της.

Βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να εξηγούν την επιστημονική βάση στην οποία ελήφθησαν αυτές οι αποφάσεις, αναφέρεται στην ανακοίνωση των εργαζομένων, που ρωτούν τα μέλη αυτής της ομάδας «θα πληρώσετε εσείς τον λογαριασμό για τον εγκλωβισμό που φέρνει αυτή η απόφαση; Τα κρούσματα τα έφεραν αυτοί που εργάζονται στο νότο; Λάβατε αυτή την απόφαση κάνοντας σχετική έρευνα; Στις 27 Νοεμβρίου η απόφαση μας ήθελε να κάνουμε κάθε 10 μέρες τεστ πληρώνοντας 50 ΤΛ. Εμείς σας εργαζόμενοι εφαρμόσαμε μέχρι τέλους όλες τις αποφάσεις. Και τα τεστ κάναμε και τα πληρώσαμε».

Μας κάνετε πλάκα ή μας θεωρείτε ηλίθιους, συνεχίζει η ανακοίνωση των Τ/κ εργαζομένων που σημειώνουν ότι ήδη έχουν κάνει δύο τεστ, όπως τους ζητήθηκε, και τώρα οι ίδιοι ζητούν όπως ακυρωθεί η σημερινή απόφαση και συνεχίσει το καθεστώς που ίσχυε μέχρι τώρα.

Εάν δεν συμβεί αυτό, προειδοποιούν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον των «θεσμών» για ανάκτηση των απωλεσθέντων εισοδημάτων και απόδοσης των δικαιωμάτων τους. Ευχόμαστε να αλλάξατε την υποκειμενική και λάθος για άλλη μια φορά, απόφαση που πήρατε, καταλήγει η ανακοίνωση των τ/κ εργαζομένων.

Πηγή: ΚΥΠΕ