Χορηγία €100.000 RCB Bank σε φιλανθρωπικές οργανώσεις με αφορμή τα 25χρονα της

Η RCB Bank, επέλεξε να γιορτάσει την 25η επέτειό της, με χορηγία €100.000 σε τέσσερις φιλανθρωπικές οργανώσεις “πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει την ανθρώπινη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της”, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Η δωρεά θα κατανεμηθεί μεταξύ των ακόλουθων τεσσάρων ιδρυμάτων της Κύπρου που θα επωφεληθούν με το συμβολικό ποσό των €25.000 έκαστο: Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης, Κυπριακό Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής, Συμβούλιο Εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής «Φωνή» και το Ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά».

Οι εν λόγω φιλανθρωπικοί οργανισμοί, αναφέρει η RCB, αντιπροσωπεύουν το ίδιο το μέλλον της Κύπρου, καθώς μεταξύ άλλων, ασχολούνται με την ευημερία, την προστασία και την εκπαίδευση της νέας γενιάς, καθώς και την ιατρική έρευνα. Αυτή η σημαντική χορηγία για τα 25χρονα από την ίδρυση της RCB Bank στην Κύπρο, ακολουθεί τη δωρεά 12 αναπνευστήρων για νοσοκομειακή χρήση, στο πλαίσιο της μάχης για αντιμετώπιση του COVID-19.

Ο CEO της RCB Bank Dr. Kirill Zimarin εξέφρασε την εκτίμηση πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εορταστεί το σημαντικό αυτό ορόσημο στην ιστορία της Τράπεζας από την χορηγία σε αυτές τις οργανώσεις, που στηρίζουν την χώρα και διασφαλίζουν το μέλλον της.

Διαβάστε επίσης:
Στην Κύπρο την Παρασκευή ο Έλληνας ΥΠΕΞ

«Ένα τέταρτο του αιώνα από την ίδρυσή της, η RCB Bank αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας και, ως εκ τούτου, με χαρά στηρίζουμε τις αξιέπαινες προσπάθειες που καταβάλλουν αυτές οι τέσσερις φιλανθρωπικές οργανώσεις και το πολυσήμαντο τους έργο στους τομείς, στους οποίους δραστηριοποιούνται. Τα τελευταία 15 χρόνια που βρίσκομαι στη θέση του CEO της RCB Bank, έχουμε προβεί σε δωρεές πέραν των €8 εκατομμυρίων σε μεγάλο αριθμό φιλανθρωπικών οργανώσεων και τοπικών κοινοτήτων, κάτι που δείχνει την έμπρακτη μας στήριξη για μια καλύτερη κυπριακή κοινωνία», δήλωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ