Εκπλήσσει ή όχι ο Κετσπάγια;

Με τις γνωστές της απουσίες εκστρατεύει στο ΓΣΠ η Ανόρθωση για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Ένα παιχνίδι που θέλει να κερδίσει η «Μεγάλη Κυρία» για πολλούς και διάφορους λόγους.

Αρχικά, μετά τους χαμένους βαθμούς απέναντι σε Καρμιώτισσα, Δόξα και Ερμή η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάζεται ένα διπλό σε ντέρμπι, ένα διπλό σε παιχνίδι έξι βαθμών, τόσο για βαθμολογικούς σκοπούς όσο και για λόγους ψυχολογίας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια με την επιστροφή του στην Ανόρθωση, με εξαίρεση το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ τον Νοέμβριο του 2019 δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε εκτός έδρας νίκη, με το λεγόμενο BIG-6. Το γνωρίζουν καλά όλοι στην ομάδα και ιδιαίτερα ο κόουτς πως για να έρθει το πρωτάθλημα που είναι ο δεδηλωμένος στόχος, οι «κυανόλευκοι» πρέπει να καταφέρουν να κερδίσουν και εκτός έδρας ντέρμπι. Νίκη που αν έρθει θα φέρει για τα καλά πίσω στην Ανόρθωση την καλή ψυχολογία, ενώ θα της δώσει την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά από την Ομόνοια.

Στα της εντεκάδας, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αναμένεται να προχωρήσει σε εκπλήξεις. Οι τρεις απουσίες της ομάδας και το γεγονός πως ο Ελούντου δεν είναι σε ψηλό βαθμό ετοιμότητας μετά την αποχή του, φέρουν τον προπονητή της Ανόρθωσης να μην έχει τις επιλογές που θα ήθελε για να ανακατέψει την τράπουλα. Θεωρείται δεδομένο πως ο Κετσπάγια θα δώσει εντολές στους μέσους του, να μην έχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους, προκειμένου να αποφευχθούν οι ριψοκίνδυνες μεταβιβάσεις.

Πηγή: balla.com.cy