Φόνος 20χρονου στην Πάφο: Υπό κράτηση δύο ύποπτοι

Υπό κράτηση θα παραμείνουν οι δύο βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του 20χρονου στην περιοχή « Bρέξη » στην Χλώρακα μέχρι την 18η Ιανουαρίου που θα παρουσιαστούν σε απευθείας δίκη ενώπιον του μόνιμου κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο

To Δικαστήριο ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του για την κράτηση του 22χρονου και του 25χρονου μέχρι την ημερομηνία που παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο Πάφου.

Τα δύο πρόσωπα που καταζητούνταν από την Αστυνομία της Δημοκρατίας για υπόθεση δολοφονίας, παραδόθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου μέσω της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για το έγκλημα και υπό την επίβλεψη των ΗΕ. Η παράδοση των δύο υπόπτων έγινε την 5η Δεκεμβρίου το μεσημέρι μέσω του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας.

Ακολούθως οι δύο, 22 και 25 ετών, μετά τη σύλληψη τους προσήχθησαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών, ενώ παρουσιάστηκαν εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο τους παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου. Το Δικαστήριο ωστόσο εξέτασε την κράτηση ή μη των δύο υπόπτων. Ένσταση στην κράτηση τους δεν έφεραν οι συνήγοροι υπεράσπισης τους.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το βράδυ στις 10 Απριλίου, σε σημείο παρά το δρόμο Χλώρακας – Κάτω Πάφου, μετά από λογομαχία με άλλα πρόσωπα, ο 20χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πηγή: ΚΥΠΕ