Να δείξει ότι παίρνει τα πάνω της!

Το κάθε παιχνίδι είναι αναμφίβολα σημαντικό. Όπως ήταν με τον Εθνικό για την ΑΕΚ, όπως είναι το σημερινό με τον Ολυμπιακό στην «Αρένα».

Ενδεχομένως το αποψινό, για μία σειρά από λόγους, να έχει μεγαλύτερη σημασία. Όχι μονάχα από βαθμολογικής πλευράς, αλλά γιατί αφενός είναι ένα παιχνίδι «must win» για την ομάδα της Λάρνακας, αφετέρου για να δείξει ότι όντως αρχίζει να παίρνει τα πάνω της και μπορεί να ανεβάσει τον πήχη της!

Ναι μεν ο αντίπαλος έχει δείξει πως διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο για την ΑΕΚ είναι μια ευκαιρία να… ντουμπλάρει τις νίκες της, να πάρει ψυχολογία και να αντιμετωπίσει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν υπολογίζει στον Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο Κύπριος τεχνικός το σκέφτεται για δύο θέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Μία στη μεσαία γραμμή, αν δηλαδή θα δώσει φανέλα βασικού στον Χέιτλι και για τη θέση στην κορυφή, αν θα διατηρήσει τον Μακρή ή θα ξεκινήσει ο Φλοριάν.

Το σίγουρο είναι ότι θα διατηρήσει το σύστημα 3-4-3, με τον Τόνιο στο τέρμα, τους Γκονζάλεθ, Μοϊσόφ ή Τρουγιόλς (αν παίξει ο Χέιτλι στο κέντρο) και Αντωνιάδη να αποτελούν την τριάδα στα στόπερ, τον Ιωάννου να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά και τον Φερνάντεζ τη δεξιά.

Στη μεσαία γραμμή θα δούμε Τρουγιόλς ή Χέιτλι και Σπιρόφσκι. Ναράνχο και Ακοράν θα κινούνται πιο πίσω έχοντας έναν πιο ελεύθερο ρόλο από τον Μακρή ή τον Φλοριάν, Ένας εκ των δύο θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: protothema