Ο Όμιλος Olympia ενισχύει το έργο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

Ο Όμιλος Olympia σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι παρέδωσε πρόσφατα 17 ηλεκτρονικούς υπολογιστές ιατρικού τύπου αναρτημένους σε τροχήλατα, καθώς και τεχνολογικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται, οι υπολογιστές ενσωματώθηκαν ήδη πάνω στα τροχήλατα και μετά την εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος από τους λειτουργούς του δημόσιου νοσηλευτηρίου παραδόθηκαν για χρήση στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η εγκατάσταση των υπολογιστών γίνεται σε μια περίοδο αυξημένων αναγκών για τη ΜΕΘ, η οποία απέκτησε ένα ισχυρό εφόδιο για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που επιτελεί.

Υπενθυμίζεται πως η συνολική προσφορά του Ομίλου Olympia στην αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 στην Κύπρο ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ. Η δωρεά υλοποιείται διαμέσου των εταιρειών-μελών του Oμίλου, που δραστηριοποιούνται στη χώρα (Public, Westnet, SoftOne) και αφορά την προσφορά ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού.

Διαβάστε επίσης:
Στο -0,6% ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο

Πέρα από τον ιατρικό εξοπλισμό, σημειώνεται, έχουν χορηγηθεί tablets σε μαθητές για τη διευκόλυνση της τηλεκπαίδευσης, ενώ ενισχύθηκε με τεχνολογικό εξοπλισμό το έργο συνδέσμων και φορέων.

Πηγή: ΚΥΠΕ