Πέντε σημεία δειγματοληψίας στη Λάρνακα – Ένα στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Αυξήθηκαν στα πέντε τα σημεία δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid tests, που διενεργούνται σήμερα στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, ενώ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου λειτουργεί ένα, στη Δερύνεια.

Συγκεκριμένα, στη Λάρνακα οι μονάδες δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου θα βρίσκονται στον χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς Σκλαβενίτη, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 1700 το απόγευμα, στον χώρο στάθμευσης Αγίου Γεωργίου Κοντού, απέναντι από το Κοιμητήριο από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 16.30 το απόγευμα, στον χώρο στάθμευσης Οικονομίδη στην οδό Λόρδου Βύρωνα δίπλα από Public από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα και στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς Lidl στην Αραδίππου από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα.

Μονάδα δειγματοληψίας θα υπάρχει και στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου, το οποίο θα λειτουργεί από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα.

Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου η μονάδα δειγματοληψίας με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Δερύνειας και θα λειτουργεί από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης:
Έκτακτη συνεδρία Ιεράς Συνόδου για τα νέα μέτρα για τους εκκλησιασμούς

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας «το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής».

Πηγή: ΚΥΠΕ