Στέλιος Χατζηιωάννου: Προσφορά δωροεπιταγών αξίας 55.000 ευρώ για την παροχή φαγητού σε 1.100 νοσηλευτές

Δίπλα στους Έλληνες νοσηλευτές στέκεται ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας κ.Στέλιος Χατζηιωάννου, ο οποίος μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματός συνεχίζει τη στήριξή του στο νοσηλευτικό προσωπικό στη σημαντική μάχη που δίνει με την πανδημία του κορωνοϊού Covid-19.

Ο κ. Χατζηιωάννου προχώρησε σε δωρεά δωροεπιταγών (διατακτικών σίτισης) Ticket Restaurant συνολικής αξίας 55.000 ευρώ για την παροχή φαγητού σε 1.100 νοσηλευτές των τεσσάρων δημόσιων νοσοκομείων αναφοράς στην Αττική: Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός, Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» και Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Σε συνεργασία με τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος 1.100 νοσηλευτές θα λάβουν δωροεπιταγές Ticket Restaurant (διατακτικές σίτισης) από την εταιρεία Edenred συνολικής αξίας 50 ευρώ για τον καθένα, για αγορές από συνεργαζόμενα καταστήματα τροφίμων, εστιατόρια και super market.

Η διανομή τους από τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος θα ξεκινήσει άμεσα και θα υλοποιηθεί μέσω της Διεύθυνσης του κάθε νοσοκομείου. Σε αυτή θα χρειαστεί να απευθυνθεί κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να λάβει τις δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) που του αντιστοιχούν.

Πρόκειται για το δεύτερο σκέλος μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου ήδη από την πρώτη φάση της πανδημίας, με στόχο την επιβράβευση του νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον COVID-19 σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: «Για δεύτερη φορά φέτος λέμε “ευχαριστώ” στους ανθρώπους που στηρίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας στην Ελλάδα, προσφέροντας διατακτικές σίτισης συνολικού ύψους 55.000 ευρώ σε 1.100 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες. Τους ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και ένα πιο υγιές, νέο έτος».

Πηγή: protothema